top of page

Recension av GiGwi Johnny Stick Catnip


GiGwi Johnny Stick Catnip
GiGwi Johnny Stick Catnip

Denna leksak består av gummi uppblandad med kattmynta. I varje ände sitter en tofs med fjädrar. Mina katter blev mycket intresserade av denna leksak redan innan jag hunnit ta loss den från förpackningen. Det märktes att de kände av kattmyntan långt innan de ens fått se leksaken!


Mycket intresserade katter!
Mycket intresserade katter!

Båda mina katter tillhör de där 70-80% av kattpopulationen som svarar på kattmynta - och de blev inte besvikna av den här leksaken! De lekte med den, slickade på den, bet i fjädrarna och rullade runt på backen. Hade jag vetat att den skulle bli en sådan succé hade jag köpt två, så de hade fått varsin att leka med.


Värt att tänka på är att effekten av kattmynta på katterna sitter i cirka 10 minuter, sedan blir de temporärt immuna i cirka 30 minuter, varför jag rekommenderar er att låta katten leka med leksaken tills de börjat tröttna och sen lägga undan den, förslagsvis i en stängd låda eller plastpåse, och ta fram vid nästa bustillfälle!


Denna leksak hjälper till att stimluera kattens luktsinne och får den garanterat att tänka på annat en stund!bottom of page